Produkt "Chłodnictwo i klimatyzacja" został dodany do koszyka.
 

Pokaż tylko

 
 
Zaawansowane
Szukaj także w:
 

Towaroznawstwo

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 51 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania 1 2 3 4 5 6 > >>
Poprawa jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i pasz poprzez mikrobiologiczną eliminację mikotoksyn fuzaryjnych, Daniela Gwiazdowska
Towaroznawcze aspekty kształtowania barwy soków na przykładzie mętnego soku jabłkowego, Klimczak Inga

Monografia [...] porusza aktualny i ważny dla bezpieczeństwa zdrowotnego problem który nie jest powszechnie doceniany. Redukcja bądź ... więcej

Publikacja jest obszernym i wartościowym opracowaniem naukowym traktującym kompleksowo zagadnienia związane z możliwością ... więcej

Towaroznawcze i ekologiczne aspekty wprowadzania zamienników freonów i halonów, Foltynowicz Zenon, Wachowski Leszek
Akredytacja ,  Alicja Maleszka

W monografii kompleksowo przedstawiono towaroznawcze i ekologiczne aspekty wprowadzania zamienników freonów i halonów z punktu widzenia ... więcej

Monografia ma na celu przede wszystkim pokazanie ciągłego budowania i tworzenia zasad funkcjonowania wspólnego rynku europejskiego w zakresie ... więcej

Biosensory DNA do wykrywania mikroorganizmów chorobotwórczych w żywności, Mariusz Tichoniuk
Znaczenie roślinnych metabolitów wtórnych w kształtowaniu jakości sensorycznej i zdrowotnej produktów spożywczych z buraka ćwikłowego, Mikołajczyk-Bator Katarzyna

Skuteczne zapewnienie bezpieczeństwa żywności wymaga szybkiej i wiarygodnej oceny zagrożeń płynących z zanieczyszczenia ... więcej

1.Charakterystyka rynku warzyw w Polsce 2.Surowiec roślinny jako źródło metabolitów wtórnych wpływających ... więcej

Studia nad zastosowaniem wybranych procesów fotokatalitycznychdo poprawy jakości wód zużytych z zakładów mleczarskich, W. Zmudziński
Towaroznawcza ocena opakowań żywności stosowanych w technice mikrofalowej , Krzysztof Melski

Wody zużyte z zakładów przemysłu mleczarskiego zawierają wiele składników, głównie węglowodany ... więcej

1. WPROWADZENIE - CEL PRACY, HIPOTEZY BADAWCZE 11 2. ISTOTA OGRZEWANIA MIKROFALOWEGO 17 2.1. Wprowadzenie 17 2.2. Interakcja promieniowania mikrofalowego ... więcej

Bioczujniki do wykrywania GMO , Marta Ligaj
Jakość dermokosmetyków w ocenie konsumentów i ekspertów, Malinowska Paulina

Celem monografii było opracowanie elektrochemicznego czujnika DNA (biosensory), który mógłby mieć zastosowanie do wykrywania ... więcej

Wprowadzenie – koncepcja i cel pracy Rozdział 1 Znaczenie jakości produktów 1.1. Definiowanie pojęcia jakości 1.2. ... więcej

1 2 3 4 5 6 > >>