Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
Ponieważ pozycja posiada kilka form dystrybucji, proszę wybrać jedną z poniższych:
ksiazka tytuł: Chemia w pożywieniu. Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą autor: Hans-Ulrich Grimm
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Chemia w pożywieniu. Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Vital
ISBN: 978-83-8168-962-5
Wydanie: 2021 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
44,40 zł
eKsiążka (Watermark)
EPUB
MOBI
PDF

Publikacja Format Wydanie Cena
Tradycyjna Oprawa: Miękka 2, 2022 r. 64,60 zł
 
 

Starasz się zdrowo odżywiać. Czytasz etykiety i skład produktów? Czy jednak wiesz co oznaczają wszystkie E-? Czym jest skrobia modyfikowana? Co to jest maltodekstryna i czy szkodzi? Autor ujawnia szokującą prawdę o chemii w jedzeniu oraz skutkach nadmiernego spożywania barwników spożywczych, sztucznych dodatków i polepszaczy smaku. Chemia w w diecie zwiększa ryzyko nowotworów, sprzyja też powstawaniu chorób układu krążenia i trawiennego, alergii i stanów zapalnych. Z książki dowiesz się jakie choroby wywołuje Cola Light i aspartam. Dowiedz się, co o dodatkach do żywności sądzą eksperci. Książka zawiera też szczegółową listę chemicznych dodatków, wraz z produktami i skutkami dla organizmu. Od teraz będziesz wiedział jak uniknąć chemii w jedzeniu.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier