Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku są 2 produkty,
łącznie za kwotę 133,80 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Juicing for Beginners
Rogers Olivia
78,80 zł

 
ksiazka tytuł: ABC współczesnych koncepcji i metod zarządzania autor: Jolanta Bernais, Jolanta Ingram, Teresa Kraśnicka
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

ABC współczesnych koncepcji i metod zarządzania

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
ISBN: 978-83-7246-582-5
Wydanie: 2, 2010 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
1,00 zł
eKsiążka (Watermark)
PDF

Podręcznik zawiera charakterystykę wybranych podejść do zarządzania i bardziej szczegółowych narzędzi, ukształtowanych i spopularyzowanych na przełomie XX i XXI w. Utrzymano konwencję encyklopedycznego podejścia do podjętej niezwykle bogatej problematyki. W podręczniku znalazły się zwięzłe charakterystyki wybranych koncepcji i metod zarządzania, które spełniają co najmniej jeden warunek: budzą zainteresowanie kadry menedżerskiej, m.in. ze względu na pewien element nowości metody, są przedmiotem dyskusji, nierzadko wywołują kontrowersje, przez co inspirują do dalszych poszukiwań innowacji w zarządzaniu zarówno w środowisku praktyków, jak i badaczy tej problematyki, zawierają „potencjał” wciąż jeszcze niewykorzystany w praktyce polskich przedsiębiorstw czy organizacji sektora publicznego. Charakterystyka każdej z metod obejmuje: krótką genezę powstania, główne założenia, metodykę wdrażania, przykłady zastosowania oraz krytyczną ocenę uwzględniającą korzyści i ograniczenia związane z ich stosowaniem.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier