Pokonaj lęk i stres dzięki odpowiedniej diecie
ISBN: 978-83-8272-030-3
Tłumaczenie: Barbara Szydłowska
Wydanie: 2021 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny
Jak udowadniają najnowsze badania naukowe z dziedziny neuronauki i psychosomatyki, możliwe jest leczenie lęku bez leków. Dzięki tej książce odkryjesz dietę przeciwlękową, która pomoże ci zmniejszyć stany lękowe i niepokój, złagodzi objawy depresji, wyeliminuje stany zapalne i będzie doskonałym sposobem na stres. Tym samym odbudujesz nadwyrężone poczucie własnej wartości. Korzystając z porad autorki, będziesz wiedział, które produkty wybierać, a jakich unikać, by dieta dla mózgu stała się skutecznym orężem w walce z wieloma poważnymi chorobami. Jednocześnie otrzymasz zestaw sprawdzonych przepisów, które wprowadzisz do jadłospisu z korzyścią dla swojego zdrowia. Zdrowe jedzenie pomoże ci pozbyć się chronicznego lęku!