Gotowanie na parze. Zdrowa dieta. Porady lekarza rodzinnego
Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo:
LiteratISBN: 978-83-7898-474-0
Wydanie: 2019 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny
3,00 zł
eKsiążka (Watermark)
Publikacja | Format | Wydanie | Cena |
---|---|---|---|
Tradycyjna | Oprawa: Miękka | 2023 r. | 6,00 zł |
Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze, zasad zdrowego odżywiania, diety osób starszych, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery. Znajdziesz tu instrukcje, jak krok po kroku przygotować na parze m.in. risotto z dynią, klopsiki cielęce z imbirem, indyka z fasolką szparagową, łososia z sosem jogurtowym, szparagi z szynką parmeńską i kurczaka z surówką.