Ponieważ pozycja posiada kilka form dystrybucji, proszę wybrać jedną z poniższych:
Śląsk. Regionalna kuchnia polska
Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo:
ArtemisISBN: 978-83-7772-820-8
Wydanie: 2015 r.
Język: polski
Dostępność: aktualnie niedostępny
6,40 zł
Oddajemy w Państwa ręce książkę z przepisami kulinarnymi charakterystycznymi dla regionu Śląska. Korzystając z tych przepisów będziecie Państwo mogli poznać i posmakować potraw, które przygotowywało wiele pokoleń Polaków z tego regionu. Stanowią one część jego historii i kultury. Poznacie Państwo przepisy na śląskie przystawki, zupy, dania główne, dodatki oraz pyszne ciasta i desery. Zachęcamy Państwa do skorzystania z książki i życzymy wiele radości podczas przygotowywania i degustacji tych wspaniałych potraw.