Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Transport żywności ? uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala autor: Tomasz Rokicki, Bogdan Klepacki
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie
ISBN: 978-83-8237-145-1
Wydanie: 1, 2023 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
20,00 zł
eKsiążka (Watermark)
PDF

Celem monografii jest przedstawienie uwarunkowań organizacyjnych, technicznych i ekonomicznych dla transportu żywności. Celami szczegółowymi są: ukazanie
uregulowań prawnych w zakresie różnych gałęzi transportu przy przewozie produktów spożywczych, zidentyfikowanie wymagań w zakresie środków transportu i urządzeń transportowych do tego rodzaju przewozu oraz przedstawienie znaczenia przemieszczania produktów spożywczych w przewozach ogółem w różnych gałęziach transportu.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier