Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Studies on the quality of some foods autor: Abdelatif Somia
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Studies on the quality of some foods

Wersja papierowa
Wydawnictwo: OmniScriptum GmbH & Co. KG
ISBN: 978-36-393-0026-0
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 112
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2011 r.
Język: angielski

Dostępność: aktualnie niedostępny
0,00 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

The present investigation was carried out to study the effect of the different processing treatments (blanching, sulfuring, freezing preservation and dehydration processes) on the chemical composition, enzyme activities and microbiological activities of the some vegetables(green peas, green beans and okra) during processing and storage. Results indicated that blanching treatment before freezing caused higher inhabitation of enzymes activities and load microbial in different vegetables depend on temperatures and time blanching. On the other hand, storage green vegetables frozen (peas, beans and okra) at -18 0C for 12 months caused slightly decreased after storage in chlorophylls, ascorbic acid and carotene content. Treatment of blanching before freezing led to great inhabitation effect of enzyme and reduce of load microbial in green vegetables compared with un-blanched during freezing. Also, blanching treatment protect the color, flavor and texture of samples especially samples blanched at 90 0C /5 minutes than other temperatures. The data indicated that both blanching and dehydration (sun or oven) for 12 months led to reduction of chemical composition and sensory evaluation.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier