Poznań

 

 
Produkt "Współczesne sztuki uznanych autorów niemieckich Tom 1 Zbliżenia" został dodany do koszyka.
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku są 3 produkty,
łącznie za kwotę 295,90 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Współczesne sztuki uznanych autorów niemieckich Tom 1 Zbliżenia
Schimmelpfennig Roland
27,00 zł

 
ksiazka tytuł: Advanced Dairy Chemistry Volume 2 autor:
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Advanced Dairy Chemistry Volume 2

Lipids
Wersja papierowa
Redakcja: Fox Patrick F.
Wydawnictwo: Springer Nature B.V.
ISBN: 978-14-614-9830-8
Format: 15.6x23.4cm
Liczba stron: 828
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2014 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
801,90 zł

<p>The <em>Advanced Dairy Chemistry</em> series was first published in four volumes in the 1980s (under the title <em>Developments in Dairy Chemistry</em>) and revised in three volumes in the 1990s. The series is the leading reference on dairy chemistry, providing in-depth coverage of milk proteins, lipids, lactose, water and minor constituents.</p> <p>Advanced Dairy Chemistry Volume 2: Lipids, Third Edition, is unique in the literature on milk lipids, a broad field that encompasses a diverse range of topics, including synthesis of fatty acids and acylglycerols, compounds associated with the milk fat fraction, analytical aspects, behavior of lipids during processing and their effect on product characteristics, product defects arising from lipolysis and oxidation of lipids, as well as nutritional significance of milk lipids.</p> <p>Most topics included in the second edition are retained in the current edition, which has been updated and considerably expanded. New chapters cover the following subjects: Biosynthesis and nutritional significance of conjugated linoleic acid, which has assumed major significance during the past decade; Formation and biological significance of oxysterols; The milk fat globule membrane as a source of nutritionally and technologically significant products; Physical, chemical and enzymatic modification of milk fat; Significance of fat in dairy products: creams, cheese, ice cream, milk powders and infant formulae; Analytical methods: chromatographic, spectroscopic, ultrasound and physical methods.</p> <p>This authoritative work summarizes current knowledge on milk lipids and suggests areas for further work. It will be very valuable to dairy scientists, chemists and others working in dairy research or in the dairy industry.</p>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier