Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku jest 10 produktów,
łącznie za kwotę 1 512,80 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Practical Instruction In Golf (1905)
Servos Launcelot Cressy
102,20 zł

 
ksiazka tytuł: America's Favorite Recipes, Part II autor: Aggarwal Uma
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

America's Favorite Recipes, Part II

The Melting Pot Cuisine
Wersja papierowa
Autor: Aggarwal Uma
Wydawnictwo: iUniverse
ISBN: 978-14-7597-785-1
Format: 21.0x28.0cm
Liczba stron: 322
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2013 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
159,70 zł

<p>America is often called the world&rsquo;s melting pot, a title that proudly celebrates its joyful amalgamation of many peoples, cultures, customs, languages and flavors. From every region of the world, people make the journey to start new lives in the United States, and they bring these international charms with them. America accepts people of all cultures and traditions with open arms.</p>
<p>Home chef Uma Aggarwal, the author of The Exquisite World of Indian Cuisine and America&rsquo;s Favorite Recipes, Part I, presents a new collection of these melting-pot recipes, focusing specifically on entr&eacute;es. An avid and passionate student of American cooking, she shares helpful information about the origin and history of these recipes as well. She uses exquisite Indian herbs and spices for both the flavor and the health benefits they impart.</p>
<p>Inside, you&rsquo;ll find recipes for:<br />Salmon Wellington Salmon Puff Pastry with Mushroom Duxelles<br />Oven-Roasted Pulled Pork <br />French Beef Bourguignon <br />Green Curry Chicken with Peas and Basil<br />Lemony Broccoli and Chick Peas Rigatoni<br />Sweet and Sour Tofu (Ma Po Tofu)<br />Kim Chi Fried Rice with Korean Pepper Paste<br />Vegetarian Chimichangas with Bean and Cheese Filling<br />Swiss and Gouda Curry Fondue<br />And more</p>
<p>Thanks to the contributions of generations of international cooks, the face of American cuisine is a dynamic one. Now, home chefs can easily draw inspiration from these pioneers. Bring the flavors of the world home today, with America&rsquo;s Favorite Recipes, Part II.</p>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier