Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku są 4 produkty,
łącznie za kwotę 167,00 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Wszystko jest w twojej głowie
Osullivan Suzanne
52,00 zł

 
ksiazka tytuł: Classical Turkish Cooking autor: Algar Ayla E
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Classical Turkish Cooking

Traditional Turkish Food for the American Kitchen
Wersja papierowa
Autor: Algar Ayla E
Wydawnictwo: HarperCollins
ISBN: 978-00-609-3163-6
Format: 19.1x23.5cm
Liczba stron: 320
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1999 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
96,00 zł

<p>Turkish food is one of the world's great cuisines. Its taste and depth place it with French and Chinese; its simplicity and healthfulness rank it number one. Turkish-born Ayla Algar offers 175 recipes for this vibrant and tasty food, presented against the rich and fascinating backdrop of Turkish history and culture. Tempting recipes for kebabs, pilafs, <em>meze</em> (appetizers), dolmas (those delicious stuffed vegetables or vine leaves), soups, fish, <em>manti</em> and other pasta dishes, lamb, poultry, yogurt, bread, and traditional sweets such as baklava are introduced here to American cooks in accessible form. With its emphasis on grains, vegetables, fruits, olive oil, and other healthful foods, Turkish cooking puts a new spin on familiar ingredients and offers culinary adventure coupled with satisfying and delicious meals.</p>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier