Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku jest 22 produktów,
łącznie za kwotę 2 954,60 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
I skyggen
Skjoldborg Johan
67,20 zł

 
ksiazka tytuł: Preservation Jam Making, Jelly Making, Marmalade Making, Pickles, Chutneys & Sauces, Bottling Fruit, Finishing Preservation Work for Show autor: Anon
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Preservation Jam Making, Jelly Making, Marmalade Making, Pickles, Chutneys & Sauces, Bottling Fruit, Finishing Preservation Work for Show

Wersja papierowa
Autor: Anon
Wydawnictwo: Read Books
ISBN: 978-14-474-4969-0
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 36
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2012 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
99,20 zł

This vintage book contains a detailed guide to food preservation, with a special focus on the making jams, jellies, marmalades, pickles, and sauces. Written in plain, simple language and full of useful tips and handy hints, this handbook is will be of considerable utility to those with a practical interest in preserving food, and would make for a great addition to any culinary collection. Contents include: "Jam Making", "Jelly Making", "Marmalade Making", "Pickles, Chutneys, and Sauces", "Bottling Fruit", "Finishing Preservation", and "Work for Show". Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. It is with this in mind that we are republishing this vintage book now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on preserving food. .

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier