Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku są 3 produkty,
łącznie za kwotę 758,30 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
My Enemy, Myself
Truan C. Franklin
62,00 zł

 
ksiazka tytuł: Bioavailability & Analysis of Vitamins in Food autor: Ball George F. M.
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Bioavailability & Analysis of Vitamins in Food

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Springer Nature B.V.
ISBN: 978-04-12-78090-5
Format: 15.6x23.4cm
Liczba stron: 586
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1998 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
215,90 zł

Every country in the world is concerned with the nutritional status of its population and in utilizing its natural food resources in the most effective way possible. Surveys based on food intakes and food
compositional data are being conducted with the object of establishing recommended intakes of vitamins. These recommendations are constantly being changed as new knowledge comes to light. Analytical techniques using
physicochemical and microbiological methods have been largely developed to determine the total vitamin content of a food commodity or diet using the most rigorous extraction method commensurate with the stability of the
vitamin. The extraction procedures frequently involve prolonged heating of suitably prepared food samples at extremes of pH to liberate vitamins from chemically bound forms in the food matrix or to remove a preponderance of
fat from fatty foods. For several vitamins the data obtained by these means grossly overestimate the nutritional value of the food because the human digestive system fails to liberate bound vitamin forms for subsequent
absorption by the intestine. This statement is borne out by reports of vitamin deficiency in situations where the dietary supply of vitamin is adequate on the basis of conventional analysis. Various research labora­ tories are
directing their effort toward the estimation of bioavailable vitamin, i. e. the proportion of vitamin in the food which is available for utilization by the body. So far, few data have been published and there are many gaps in
the knowledge required to interpret experimental results.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier