Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku są 4 produkty,
łącznie za kwotę 696,10 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
The Sexual Crisis
Meisel-Hess Grete
166,40 zł

 
ksiazka tytuł: Bread Baking Basics autor: Berger Gregory
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Bread Baking Basics

Recipes for Mastering Bread, Dough and Flour (Making Bread for Beginners, Homemade Bread)
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Turner Publishing Company
ISBN: 978-16-425-0570-2
Format: 20.3x25.4cm
Liczba stron: 170
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2021 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
94,70 zł

There are so many things in this world that we want to do, but can never quite find the time to do. The best way to begin something new is to just start. You have to take that first step, then from there the process will begin. Be stuck in inaction, and you'll stay stuck. Bread Baking Basics will explore the art of getting started and trying something new, through the instructions of making your first loaf of sourdough bread. With quotes, essays, photographs, illustrations and recipes, this book combines the latest in self-care books with life lessons and feeding your soul through homemade foods.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier