Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku jest 21 produktów,
łącznie za kwotę 4 146,20 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Life After Dentistry
Roadburg Alan
73,20 zł

 
ksiazka tytuł: Producing Broilers and Fryers - An Instructional Article on Raising Chickens autor: Chapman Paul W.
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Producing Broilers and Fryers - An Instructional Article on Raising Chickens

Wersja papierowa
ISBN: 978-14-465-3531-8
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 46
Wydanie: 2011 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
85,10 zł

This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience. Each publication has been professionally curated and includes all details on the original source material. This particular instalment, "Producing Broilers and Fryers" contains information on raising poultry. It is intended to illustrate aspects of poultry production and serves as a guide for anyone wishing to obtain a general knowledge of the subject and understand the field in its historical context. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier