TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Kuchnia PRL-u w Chicago autor: Chodkowski Czesław
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Kuchnia PRL-u w Chicago

Czesław radzi jak smacznie gotować i robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Graf_ika
ISBN: 978-83-652-3908-2
Format: 14.4x23.5cm
Liczba stron: 312
Oprawa: Twarda
Wydanie: 1, 2019 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
56,00 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Czesław radzi jak smacznie gotować, robić pyszne szynki, kiełbasy oraz salcesony. Rozdział pierwszy: zupy, sałatki, jarzyny na ciepło i zimno, chleby, chlebki i bułeczki, makarony, pierogi, zapiekanki, przystawki, mięso, ryby, ciasta i desery. Rozdział drugi: wędliny - produkcja własna.