Kuchnia miłosna Afrodyzjaki
Wersja papierowa
Autor:
Czarkowska Iwona
Wydawnictwo:
DragonISBN: 978-83-8172-024-3
Format: 16.5x24.0cm
Liczba stron: 96
Oprawa: Twarda
Wydanie: 1, 2020 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny
25,00 zł
Kuchnie świata obfitują w potrawy z owocami, warzywami i przyprawami, którym od dawien dawna przypisuje się moc afrodyzjaków, działających na wszystkie zmysły i wzmagających apetyt na miłość. Są wśród nich owoce morza, aromatyczne zupy, apetyczne przystawki czy lekkie, pachnące wanilią i czekoladą desery. Niniejsza książka zawiera najciekawsze miłosne przepisy kuchni francuskiej, włoskiej, hiszpańskiej, meksykańskiej, polskiej, żydowskiej i orientalnej. Prezentuje tradycyjne afrodyzjaki i zdradza kulinarne sekrety słynnych kochanków. A przy tym przekonuje, że najlepszym afrodyzjakiem jest miłość.