Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa
Szkoła ponadgimnazjalna. Kwalifikacja T.12.3
Wersja papierowa
Autor:
Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena
Wydawnictwo:
WSiPISBN: 978-83-02-13632-0
Format: 17.0x24.0cm
Liczba stron: 304
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1, 2015 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
73,20 zł
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.