Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku jest 6 produktów,
łącznie za kwotę 647,80 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Psychoanalysis and Anxiety
Mawson Chris
287,60 zł

 
ksiazka tytuł: Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluation autor:
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Emerging Technologies for Food Quality and Food Safety Evaluation

Wersja papierowa
Redakcja: Cho Yong-Jin
Wydawnictwo: Taylor & Francis Ltd
ISBN: 978-11-381-9913-2
Format: 15.6x23.4cm
Liczba stron: 380
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2016 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
530,40 zł

<P>Introducing state-of-the-art technology and emerging systems for the quantitative evaluation and definite measurement of food quality and safety, this book begins with a review of the concept and scope of food quality parameters such as color, texture, chemical compositions, and flavor. Each chapter deals with a specific system for quality parameters describing the principles related to each and its applications to foods. Coverage includes artificial intelligence systems for sensory evaluation, as well as computer vision; NIR, NMR and MRI; sonic and ultrasonic systems; multi-spectral and hyper-spectral imaging systems; electronic nose; biosensors; and the use of nanotechnology. </P>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier