Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku są 4 produkty,
łącznie za kwotę 218,80 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Let God Write His Story Into Ours
Harrelson Pamela
51,10 zł

 
ksiazka tytuł: MANUAL PRÁCTICO PARA LA ELABORACIÓN DE PRODUCTOS CÁRNICOS autor: Espinoza Prieto José Roberto
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

MANUAL PRÁCTICO PARA LA ELABORACIÓN DE PRODUCTOS CÁRNICOS

Wersja papierowa
Wydawnictwo: KS OmniScriptum Publishing
ISBN: 978-61-394-4173-0
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 144
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2024 r.
Język: hiszpański

Dostępność: dostępny
445,70 zł

Una de las finalidades académicas de la Facultad de Zootecnia y Ecología de la Universidad Autónoma de Chihuahua es formar profesionistas para el emprendimiento y el autoempleo, por lo que el principal propósito de este libro es enseñar de manera fácil y práctica la elaboración de productos alimenticios de origen animal a estudiantes e interesados. Este manual incluye contenido teórico y práctico que permite al lector adquirir las competencias, habilidades y destrezas básicas para elaborar productos como jamón, chorizo, salami, carne al pastor, entre otros.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier