Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku jest 5 produktów,
łącznie za kwotę 234,90 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Warunki skutecznej pracy wychowawczej z dziećmi i młodzieżą niedostosowanymi społecznie
Paszkiewicz Aneta
46,00 zł

 
ksiazka tytuł: Food Composition and Analysis autor:
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Food Composition and Analysis

Methods and Strategies
Wersja papierowa
Redakcja: Haghi A. K.
Wydawnictwo: Taylor & Francis Ltd
ISBN: 978-17-7463-315-1
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 426
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2021 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
570,50 zł

<P>This book covers methods and strategies related to food composition and analysis. Topics include antioxidant activity of maize bran arabinoxylan microspheres; active packaging based on the release of carvacrol and thymol for fresh food; enzymes for the flavor, dairy, and baking industries; membrane technology in food processing; tenderization of meat and meat products; biological properties of mushrooms; polyacrylamide-grafted gelatin; irradiation of fruits, vegetables, and spices for better preservation and quality; oilseeds as a sustainable source of oil and protein for aquaculture feed.</P>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier