Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Practical Jazz Theory for Improvisation autor: Fraedrich Craig
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Practical Jazz Theory for Improvisation

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Lulu Press
ISBN: 978-13-12-41005-3
Format: 21.0x28.0cm
Liczba stron: 280
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2015 r.
Język: angielski

Dostępność: aktualnie niedostępny
0,00 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

""Practical Jazz Theory for Improvisation"" is a jazz theory text with an emphasis on improvisation. Originally conceived as the Jazz Theory/Improvisation text and curriculum for the 2014 National Jazz Workshop, it has already been adopted by several university jazz programs.

This book begins at a level accessible by students just beginning in jazz, with reference appendices to fill any fundamental music theory knowledge, yet progresses systematically in technical and conceptual content well beyond all but the most advanced college improvisation classes. With notated examples and exercises demonstrating all concepts as well free downloadable play-along tracks for all exercises, this book will have students playing the material almost immediately.

While not required, the available 300+ page companion book, ""Practical Jazz Theory for Improvisation Exercise Workbook"" (available in treble and bass clef) has all exercises notated in all keys to allow for quicker technical and aural advancement.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier