Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: The Yeasts (1920) autor: Guilliermond Alexandre
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

The Yeasts (1920)

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Kessinger Publishing
ISBN: 978-11-209-3910-4
Tłumaczenie: Tanner Fred Wilbur
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 448
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2010 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
185,80 zł

The Yeasts is a book written by Alexandre Guilliermond and first published in 1920. The book is a comprehensive study of yeasts, which are single-celled fungi that play an important role in the production of bread, beer, and wine. The book covers the classification, morphology, physiology, and ecology of yeasts, as well as their role in fermentation and other industrial processes. The author also discusses the history of yeast research and the various methods used to study yeasts. The Yeasts is a seminal work in the field of microbiology and remains an important reference for researchers and students of yeasts and fermentation.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier