Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku są 2 produkty,
łącznie za kwotę 691,70 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Blackboard Sketching
Whitney Frederick
106,30 zł

 
ksiazka tytuł: Protein Functionality in Food Systems autor: Hettiarachchy Navam S.
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Protein Functionality in Food Systems

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Taylor & Francis Ltd
ISBN: 978-03-674-0205-1
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 536
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2019 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
474,80 zł

This volume examines the contributions of proteins to the technological and organoleptic characteristics of food. It provides a solid basis for understanding the principles of food protein functionality and offers information to help develop unique food products using proteins as novel ingredients. Properties such as solubility, viscosity, gelation, emulsification and loam formation are discussed.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier