Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Inżynieria produkcji żywności zagadnienia wybrane MD 355 autor: Klensporf - Pawlik Dorota, Zmudziński Wojciech
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY

Inżynieria produkcji żywności zagadnienia wybrane MD 355

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
ISBN: 9788366199774
Format: 16.9x23.8
Liczba stron: 169
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2020 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
21,00 zł

1.Znakowanie żywności
2.Oznaczanie zawartości wody i składników mineralnych
3.Oznaczanie zawartości białka i lipidów
4.Oznaczanie zawartości sacharydów
5.Oznaczanie zawartości soli
6.Kontrola jakości i przydatności wody do celów technologicznych
7.Ocena skuteczności operacji cieplnych stosowanych w celu przedłużenia trwałości żywności
8.Wpływ obróbki cieplnej na zawartość witaminy C w warzywach
9.Wpływ obróbki technologicznej na zachowanie barwy owoców i warzyw
10.Ocena przydatności technologicznej mąki
11.Kształtowanie właściwości technologicznych mięsa
12.Ocena jakości i stabilności emulsji majonezowej

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier