Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Badanie towarów spożywczych autor: Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Badanie towarów spożywczych

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN
ISBN: 978-83-01-20047-3
Format: 16.5x23.5
Liczba stron: 414
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1, 2019 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
79,00 zł

Publikacja Format Wydanie Cena
eKsiążka epub 1, 2018 r. 79,00 zł
eKsiążka mobi 1, 2018 r. 79,00 zł
 
 

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier