Badanie towarów spożywczych
Wersja papierowa
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Naukowe PWNISBN: 978-83-01-20047-3
Format: 16.5x23.5
Liczba stron: 414
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1, 2019 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny
79,00 zł
Publikacja | Format | Wydanie | Cena |
---|---|---|---|
eKsiążka | epub | 1, 2018 r. | 79,00 zł |
eKsiążka | mobi | 1, 2018 r. | 79,00 zł |
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.
Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
-mięso, podroby i przetwory, -drób, jaja i przetwory, -tłuszcze roślinne i zwierzęce -warzywa i owoce czy -przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.