Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: The Ultimate Guide to Cooking Rice the Indian Way autor: Kumar Prasenjeet
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

The Ultimate Guide to Cooking Rice the Indian Way

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Prasen Publishers LLP
Format: 13.3x20.3cm
Liczba stron: 206
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2024 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
78,90 zł

<p><strong>From a Bed for Curries, to <em>Pilaf, Biryani, Khitchi, Idli, Dosa</em>, Savouries and Desserts, No One Cooks Rice as Lovingly as the Indians Do</strong></p><p><br></p><p>From Prasenjeet Kumar, the #1 bestseller of the "Cooking In A Jiffy" series of books, comes the ultimate rice cookbook that anyone looking for gluten-free food should just grab with both hands.</p><p><br></p><p>Cataloguing the legendary "love affair" that Indians have with rice, the book narrates how rice forms an intrinsic part of every Indian's life from birth till death. </p><p><br></p><p>In this background, the book presents a total of 35 mouth-watering rice dishes:&nbsp;eight plain rice cooker recipes, five recipes for cooking rice with lentils, five each for cooking rice with vegetables and meats, five ways to use rice in snacks and seven as desserts.</p>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier