Ciasta i desery krok po kroku
Wersja papierowa
Autor:
Magnier-Moreno Marianne
Wydawnictwo:
RMISBN: 978-83-8151-778-2
Format: 16.2x23.5cm
Liczba stron: 192
Oprawa: Miękka
Wydanie: 4, 2023 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
50,00 zł
Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Ta książka – dzięki prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów oraz efektownym fotografiom – nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni.