Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Kształtowanie jakości żywności autor: Małecka Maria i Samotyja Urszula
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY

Kształtowanie jakości żywności

Wybrane zagadnienia
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
ISBN: 978-83-7417-977-5
Format: B5
Liczba stron: 245
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2018 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
24,00 zł

Podręcznik, napisany przez zespół uznanych specjalistów z zakresu towaroznawstwa, należy do nielicznych opracowań naukowych tak kompleksowo oraz w sposób pogłębiony omawiających zagadnienia dotyczące jakości żywności, z uwzględnieniem charakterystyki determinant jakości i trwałości żywności, kształtowania jej wartości odżywczej i właściwości prozdrowotnych, zagadnień autentyczności żywności i jej opakowalnictwa oraz prawnych uwarunkowań produkcyjnych. O wysokiej wartości książki świadczy również uporządkowany, logiczny i spójny tok wywodów składający się na całość treści.

Chociaż " Kształtowanie jakości żywności" jest podręcznikiem, to jednak, dzięki swojej zawartości merytorycznej, może także służyć jako wartościowe źródło wiedzy dla naukowców zajmujących się podobną tematyką.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier