Znaczenie roślinnych metabolitów wtórnych w kształtowaniu jakości sensorycznej i zdrowotnej produktów spożywczych z buraka ćwikłowego
Wersja papierowa
Autor:
Mikołajczyk-Bator Katarzyna
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w PoznaniuISBN: 978-83-7417-989-8
Format: B5
Liczba stron: 165
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2018 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny
19,50 zł
1.Charakterystyka rynku warzyw w Polsce
2.Surowiec roślinny jako źródło metabolitów wtórnych wpływających na jakość produktów spożywczych
3.Analiza sensoryczna buraka ćwikłowego i jego produktów
4.Analiza towaroznawcza buraka ćwikłowego i jego produktów
5.Znaczenie metabolitów wtórnych w kształtowaniu smaku i właściwości prozdrowotnych buraka ćwikłowego i jego przetworów