ksiazka tytuł: Znaczenie roślinnych metabolitów wtórnych w kształtowaniu jakości sensorycznej i zdrowotnej produktów spożywczych z buraka ćwikłowego autor: Mikołajczyk-Bator Katarzyna
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY

Znaczenie roślinnych metabolitów wtórnych w kształtowaniu jakości sensorycznej i zdrowotnej produktów spożywczych z buraka ćwikłowego

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
ISBN: 978-83-7417-989-8
Format: B5
Liczba stron: 165
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2018 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
19,50 zł

1.Charakterystyka rynku warzyw w Polsce
2.Surowiec roślinny jako źródło metabolitów wtórnych wpływających na jakość produktów spożywczych
3.Analiza sensoryczna buraka ćwikłowego i jego produktów
4.Analiza towaroznawcza buraka ćwikłowego i jego produktów
5.Znaczenie metabolitów wtórnych w kształtowaniu smaku i właściwości prozdrowotnych buraka ćwikłowego i jego przetworów