Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku jest 7 produktów,
łącznie za kwotę 1 271,00 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Art after Money, Money after Art
Haiven Max
192,80 zł

 
ksiazka tytuł: Candies and Bonbons and How to Make Them autor: Neil Marion Harris
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Candies and Bonbons and How to Make Them

Wersja papierowa
ISBN: 978-14-06-79933-0
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 372
Wydanie: 2006 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
126,50 zł

Originally published in 1913, this is a wonderfully detailed guide for the making of all types of sweets, candies, toffees, fudges, chocolates and many more. Full of detailed, easy to follow recipes, including many delicacies not often seen nowadays, this is both a vintage cookery classic and a useful manual for anyone with a sweet tooth. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork. Contents include: Utensils For Candy Making; Materials Used in Candy Making; Table of Weights and Measures; Preparation Hints and Recipes; Uncooked Candies; Chocolates; How To Prepare and Use Fondant; The Making of Nougats; The Making of Marzipans; How To Glace Fruit and Nuts; All Sorts of Fudges; The Making of Caramels; All Sorts of Taffies; A Variety of Candies; Mixed Bonbons.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier