Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku są 4 produkty,
łącznie za kwotę 191,80 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
Kultura jako źródło cierpień
Freud Sigmund
50,00 zł

 
ksiazka tytuł: Novel Food Processing autor:
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Novel Food Processing

Effects on Rheological and Functional Properties
Wersja papierowa
Redakcja: Ahmed Jasim
Wydawnictwo: Taylor & Francis Ltd
ISBN: 978-11-381-1511-8
Format: 17.8x25.4cm
Liczba stron: 512
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2017 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
553,30 zł

<P>Rapid expansion of research on the development of novel food processes in the past decade has resulted in novel processes drawn from fields outside the traditional parameters of food processing. Providing a wealth of new knowledge, <STRONG>Novel Food Processing: Effects on Rheological and Functional Properties</STRONG> covers structural and functional changes at the micro level, and their implications at the macro level, in food exposed to new and emerging technologies.</P>
<P></P>
<P>Contributions from an international panel with academic and professional credentials form the backbone of this work. They focus on the functional, rheological, and micro-structural changes that occur in foods when using emerging technologies such as high pressure processing, Ohmic heating, pulse electric fields, and ultraviolet radiation. The book examines new and innovative applications and presents the impact of these research findings on the nutritional aspects of protein and carbohydrate containing foods. It also considers the synergic effects of protein-starch components. Each chapter provides an in-depth analysis of a novel technology and its effect on food structure and function.</P>
<P></P>
<P>New directions in food processing will continue to be influenced by diverse fields and used to respond to consumer concerns about food safety, quality, sensory attributes, and nutrition. Combining coverage of technological applications with the chemistry of food and biomaterials, this book illustrates in a very clear and concise fashion the structure-functionality relationship and how it is affected by newly developed and increasingly popular processing technologies. </P>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier