Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Produkty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności autor: Pachołek Bogdan
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY

Produkty uboczne przetwórstwa owoców w projektowaniu żywności

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
ISBN: 9788366199132
Format: B5
Liczba stron: 170
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2019 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
21,00 zł

CEL BADAŃ I HIPOTEZY BADAWCZE
1.Konsumpcja i tendencje rozwoju rynku żywności
2.Zagospodarowanie produktów ubocznych przetwórstwa owoców w produkcji żywności
3.Uwarunkowania procesu projektowania żywności o cechach prozdrowotnych
4.Opracowanie koncepcji innowacyjnych wyrobów ciastkarskich z wykorzystaniem produktów ubocznych przetwórstwa owoców jagodowych
5.Perspektywy rozwoju badań nad projektowaniem żywności z wykorzystaniem produktów ubocznych

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier