Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku jest 5 produktów,
łącznie za kwotę 1 859,60 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
African Youth Cultures in a Globalized World
Ugor Paul
368,30 zł

 
ksiazka tytuł: Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products autor: Pearson A. M.
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Springer Nature B.V.
ISBN: 978-14-613-5906-7
Format: 15.6x23.4cm
Liczba stron: 526
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2013 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
216,90 zł

The theme for this volume was chosen because no previous book has discussed the quality attributes of meat, poultry and fish and the methods that can be utilized for their measurement. The topics are not only timely
but of great importance. Chapter I provides an introduction to the topic and presents a brief overview of the subject to be discussed. The next two chapters review information on the importance of color and some color problems
in muscle foods, and explains the basis of color vision and perception of color before describing the methods that may be used for its measure­ ment. The following chapter discusses water binding and juiciness and their
importance, while Chapter 5 provides the first intensive modern review on measurement of juiciness that has been published (to the knowledge of the author and editors). Chapter 6 reviews the physiology and psychology of flavor
and aroma, which serves as a background for further discussion on the flavor and aroma of foods. The next chapter discusses the chemistry of flavor and aroma in muscle foods, while measurement of flavor and aroma are covered
in Chapter 8. Chapter 9 reviews the species-specific meat flavors and aromas. Chapter 10 reviews some flavor and aroma problems in muscle foods and their measurement.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier