Dekorowanie ciast ciasteczek i tortów
(oryginalnie: Decorating cakes and cookies)ISBN: 978-83-8151-102-5
Tłumaczenie: Jatowska Magdalena
Format: 22.0x23.0cm
Liczba stron: 96
Oprawa: Miękka
Wydanie: 4, 2022 r.
Język: polski
Dostępność: dostępny
Jeśli lubisz przygotowywać wypieki na specjalne okazje albo zwieńczać codzienne posiłki deserem, ale brak Ci pomysłu na udekorowanie tych smakołyków, ta książka jest dla ciebie!
Znajdziesz w niej nie tylko przepisy na ciasta, masy, lukry i kremy, ale także wskazówki, jak łatwo, a zarazem efektownie przybrać tort, ciastka i babeczki. Nauczysz się, jak zrobić szprycę z pergaminu, ozdobić ciasteczka lukrem i zabarwić krem do tortów. W pięknym dekorowaniu wypieków pomogą Ci rady autorki, szczegółowe instrukcje i kolorowe zdjęcia przedstawiające poszczególne etapy wykonywania niezwykłych słodkich dekoracji.
Kilkadziesiąt prostych, świetnych pomysłów na dekorowanie ciastek, tortów i babeczek – na specjalne okazje lub na co dzień.