Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish Both in the British and Foreign Modes - With Many Useful Miscellaneous Receipts and Full D autor: Robinson James
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

The Whole Art of Curing, Pickling and Smoking Meat and Fish Both in the British and Foreign Modes - With Many Useful Miscellaneous Receipts and Full D

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Read Books Design
ISBN: 978-14-474-6353-5
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 168
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2012 r.
Język: angielski

Dostępność: aktualnie niedostępny
0,00 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

This vintage book contains a complete guide to preserving fish and meat, with information on pickling, curing, smoking, and other related aspects. A detailed and accessible handbook, this volume will appeal to those with an interest in economical cooking, and would make for a fantastic addition to culinary collections. Contents include: “Bloaters”, “Dutch Salmon”, “Dutch Herrings”, “Smoked Sprats”, “Smoked Mackerel”, “Dried Whitebait”, “Kippered Haddocks”, “Smoked Eels”, “Sprats as Anchovies”, “Smoked pilchards as Sardinias”, “Pilchards, Preserved in Butter”, et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on preserving food.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier