Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Dobre praktyki produkcyjne w produkcji miodu autor: Santa Valeria
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Dobre praktyki produkcyjne w produkcji miodu

Wersja papierowa
Wydawnictwo: KS OmniScriptum Publishing
ISBN: 978-62-03-20348-6
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 92
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2021 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
293,10 zł

Cała żywność musi spełniać określone normy jakościowe, aby mogła być uznana za produkt dobrej jakości i bezpieczny dla konsumenta. Książka ta opisuje fizykochemiczne parametry jakościowe miodu, dopuszczalne granice tych parametrów oraz szczegółowy opis technik analitycznych stosowanych do każdego oznaczenia. Analizowana jest również jakość pyłkowa miodu: opisane są cechy morfologiczne ziaren pyłku oraz szczegółowo opisane są techniki stosowane w melizopalinologii. Opracowywane są również koncepcje związane z różnymi systemami zarządzania jakością, które mogą być wdrażane podczas produkcji, w celu uzyskania miodów wysokiej jakości.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier