ksiazka tytuł: Bez glutenu pszenicy i nabiału Kuchnia domowa w4 autor: Savill Antoinette
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Bez glutenu pszenicy i nabiału Kuchnia domowa w4

(oryginalnie: Learn to Cook Wheat, Gluten and Dairy Free)
Wersja papierowa
Wydawnictwo: RM
ISBN: 978-83-8151-836-9
Tłumaczenie: Skawran Katarzyna
Format: 16.3x23.1cm
Liczba stron: 224
Oprawa: Miękka
Wydanie: 4, 2024 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
45,00 zł

Publikacja Format Wydanie Cena
Tradycyjna Oprawa: Miękka 3, 2022 r. 40,00 zł
 
 

Nietolerancje pokarmowe nie oznaczają rezygnacji z różnorodnej i smacznej kuchni!
Ponad 100 przepisów dla osób z nietolerancją glutenu i białka mleka krowiego.
Kiedy trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać inne potrawy dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało wszystkim domownikom! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań.
W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole parujący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że alergicy nie mogą jeść deserów! Wypróbuj receptury na lukrowane babeczki, brownie bez mąki czy profiterolki z nadzieniem lodowym i polewą czekoladową oraz wiele innych pysznych słodkości.