Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Coarse Fishing autor: Sheringham H. T.
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Coarse Fishing

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Read Books Design
ISBN: 978-15-287-1026-8
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 342
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2019 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
116,80 zł

In the United Kingdom and Ireland, "coarse fishing" is used to refer to angling for coarse fish, which are freshwater fish that are rather than game fish. All Freshwater game fish are salmonids (particularly salmon, trout and char), and therefore coarse fish are freshwater fish that are not salmonids. This vintage book contains a complete guide to angling for these fish, with chapters on everything from equipment and preparation to habit, habitat, and beyond. "Coarse Fishing" will appeal to those with a practical interest in this type of angling, and it would make for a fantastic addition to collections of angling literature. Contents include: "A Matter for the Cook", "Gear", "The Fish", "The Weir-Pool", "Roach", "A Morning with the Dace", "Carp and Tench", "Bream", "Chub in Summer and Winter", "The Golden Fish", "Shreds and Patches", "Eels", "Pike", "Odds and Ends", etc. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. We are republishing this volume now in a modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on the history of fishing.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier