Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności autor: Sikorska Ewa
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY

Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności

Wersja papierowa
Autor: Sikorska Ewa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
ISBN: 9788366199026
Format: B5
Liczba stron: 333
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2019 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
37,50 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

1.Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności
2.Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności
3.Pomiar widm żywności
4.Metody chemometryczne stosowane do analizy widm
5.Modele kalibracyjne
6.Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier