Poznań

 

 
Produkt "The Bug" został dodany do koszyka.
 

TWÓJ KOSZYK

W twoim koszyku jest 8 produktów,
łącznie za kwotę 938,30 zł
OSTATNIO DODANY PRODUKT :
The Bug
Strand Richard
39,40 zł

 
ksiazka tytuł: Learning to Cook in 1898 autor: Steinberg Ellen F
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Learning to Cook in 1898

A Chicago Culinary Memoir
Wersja papierowa
Wydawnictwo: Wayne State University Press
ISBN: 978-08-14-33364-8
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 236
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2007 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
141,10 zł

<p>Learning to Cook in 1898 is more than just a cookbook or a collection of nostalgic recipes. While the volume does contain treasured family recipes, the book&rsquo;s primary focus is on the efforts Irma Rosenthal Frankenstein took to educate herself about cooking, nutrition, health, and household management as a young, American-born, middle class Chicago bride of Jewish heritage at the turn of the century.<br />
<br />
In this volume, author Ellen F. Steinberg analyzes primary material found in Irma&rsquo;s 'First Cook Book' and memoirs. She focuses on approximately one year in Irma&rsquo;s life during which the bride-to-be collected recipes for a variety of entrees, vegetable dishes, soups, salads, tea sandwiches, baked goods, and desserts. Though many of these recipes have obvious German roots, some were clipped from local newspapers and women&rsquo;s magazines, demonstrating Irma&rsquo;s efforts to combine her family&rsquo;s culinary traditions with modern American foodways. Eleanor Hanson, a culinary professional, worked with Steinberg to adapt more than eighty of the recipes for modern cooks.<br />
<br />
Learning to Cook in 1898 offers insights into everyday life of the era, the sphere of women&rsquo;s experience, and the customs of German and German-American communities in the Midwest. The text and recipes together will give readers interested in culinary history an opportunity not only to step back into the past but also to sample the rich tastes of those times.</p>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier