Sushi
(oryginalnie: FRESH & TASTY SUSHI COOKBOOK)Wersja papierowa
Wydawnictwo:
RMISBN: 978-83-7243-545-3
Tłumaczenie: Kocięcka Karolina
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 80
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1, 2014 r.
Język: polski
Dostępność: aktualnie niedostępny
19,80 zł
Jeśli stawiasz pierwsze kroki w świecie sushi, nic dziwnego, że czujesz się lekko onieśmielony. Obcy język, egzotyczne zwyczaje i... kilkadziesiąt sposobów połączenia ryżu z rybą! Kulki ryżu przykryte wszelkiego rodzaju przysmakami morskimi, przekąski zawinięte w wodorosty.
Książka zawiera dokładne przepisy na wiele japońskich przysmaków, które łatwo przygotować. Znajdziesz w niej: instrukcje przygotowania potraw krok po kroku, podstawowe wartości odżywcze każdego posiłku, wypróbowane receptury. Książka będzie cenną pozycją w biblioteczce każdego kucharza.