Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta autor: Urszula Samotyja
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY

Znaczenie badań nad trwałością żywności w aspekcie zapewnienia jej jakości i bezpieczeństwa konsumenta

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
ISBN: 978-83-7417-893-8
Format: 170 x 240 mm
Liczba stron: 148
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2016 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
18,00 zł

Postrzeganie trwałości w odniesieniu do informacji zawartych na etykiecie wpływa na poziom bezpieczeństwa konsumenta, jego satysfakcję związaną z jakością produktu, a także na ilość marnowanej żywności. W tym aspekcie znaczenie badań nad trwałością żywności stało się myślą przewodnią monografii. Autorka dokonała krytycznej analizy stosowanego współcześnie podejścia do trwałości, metodologii badań, a także obowiązujących regulacji prawnych. Nowatorskim elementem monografii jest opracowanie modelu szacowania trwałości żywności stabilnej mikrobiologicznie w oparciu o kryterium akceptacji konsumenckiej. Monografia zawiera także walory aplikacyjne, mogące mieć znaczenie dla przedsiębiorstw przemysłu spożywczego, organizacji konsumenckich oraz podczas prowadzenia prac legislacyjnych dotyczących znakowania żywności.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier