Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: A Selection of Old-Time Recipes for Fondant Sweets autor: Various
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

A Selection of Old-Time Recipes for Fondant Sweets

Wersja papierowa
Autor: Various
Wydawnictwo: Read Books Design
ISBN: 978-14-465-4141-8
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 70
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2011 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
136,20 zł

This book comprises a collection of easy-to-follow recipes for making old-time fondant sweets as they were made in the past. The recipes included in this book are concise and simple, making this text perfect for the amateur confectioner and anyone interested in recreating these old-style sweets. A worthy addition to collections of antiquarian confectionery literature, this one is not to be missed by the confectionery enthusiast. The chapters of this book include: Fondants, Cooked Fondants, Almond Cream Fondant, Cherry and Almond Creams, Coconut Kisses, Coffee Walnut Creams, Fondant and Nut Roll, Nougat Fondant, Walnut Fondant Balls, Cream Fondant, Plain Fondant, and much more. This text has been elected for modern republication due to its timeless instructional value, and we are proud to republish it here complete with a new introduction on confectionery.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier