Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: An Article on Boiling Sugar for Sweet and Candy Making autor: Various
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

An Article on Boiling Sugar for Sweet and Candy Making

Wersja papierowa
Autor: Various
Wydawnictwo: Read Books Design
ISBN: 978-14-465-4150-0
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 26
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2011 r.
Język: angielski

Dostępność: aktualnie niedostępny
0,00 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Contained within this antique book is a treatise on the process of boiling sugar for sweet and candy making, including information on equipment, ingredients, method, and more. A concise yet detailed guide complete with handy tips and simple instructions, this text is ideal for the amateur confectioner and will be of much value to anyone with an interest in making their own sweets at home. The chapters of this book include: Hot Saturated Solutions, Super-Saturated Solutions, How This Affects Practical Work, Methods of Preventing Premature Recrystallisation, When to Add Acid or Glucose, Use Copper or Aluminum, The Sugar Thermometer, Hand Tests for Sugar Boiling, Caramel Colour or ''Black Jack'', and more. We are proud to republish this text here complete with a new introduction on confectionery

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier