Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Preparing Beef for the Table - A Collection of Articles on Butchering, Trimming and Curing Beef autor: Various
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Preparing Beef for the Table - A Collection of Articles on Butchering, Trimming and Curing Beef

Wersja papierowa
Autor: Various
Wydawnictwo: Read Books Design
ISBN: 978-14-465-3589-9
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 84
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2011 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
157,20 zł

This vintage volume contains a collection of historical articles on the butchering, trimming, and curing of beef. These timeless articles contain a wealth of useful information on the most cost-effective ways to prepare beef, and will be of considerable utility to those with an interest in economical cooking. Contents include: “Home Meat Curing Made Easy”, “Hereford Breed Annual and Breeders Guide 1930”, “Meats and Meat Products”, and “New Easy Money-Saving Way to Cure all Kinds of Meats at Home and Enjoy the Finest Quality and Flavour”. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this vintage book now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on curing meat.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier