Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: The Chemistry of Dairy Products - A Chemical Analysis of Milk, Cream and Butter autor: Various
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

The Chemistry of Dairy Products - A Chemical Analysis of Milk, Cream and Butter

Wersja papierowa
Autor: Various
Wydawnictwo: Hughes Press
ISBN: 978-14-465-3022-1
Format: 14.0x21.6cm
Liczba stron: 58
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2011 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
150,20 zł

This antique book contains a comprehensive treatise on dairy production, with particular focus on the chemical aspects of the practice. Including information on methods and equipment used in the chemical analysis of milk, cream, and butter, this is a text that will be of much value to the commercial dairy farmer and one not to miss for collectors of antique farming literature. Many antique books such as this are becoming increasingly costly and rare, and it is with this in mind that we are proudly republishing this text here complete with a new introduction on dairy farming.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier