Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Real Pigs autor: Weiss Brad
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Real Pigs

Shifting Values in the Field of Local Pork
Wersja papierowa
Autor: Weiss Brad
Wydawnictwo: Duke University Press
ISBN: 978-08-223-6157-2
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 308
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2016 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
158,00 zł

<div>In addition to being one of the United States' largest pork producers, North Carolina is home to a developing niche market of pasture-raised pork. In <i>Real Pigs</i> Brad Weiss traces the desire for "authentic" local foods in the Piedmont region of central North Carolina as he follows farmers, butchers, and chefs through the process of breeding, raising, butchering, selling, and preparing pigs raised on pasture for consumption. Drawing on his experience working on Piedmont pig farms and at farmers' markets, Weiss explores the history, values, social relations, and practices that drive the pasture-raised pork market. He shows how pigs in the Piedmont become imbued with notions of authenticity, illuminating the ways the region's residents understand local notions of place and culture. Full of anecdotes and interviews with the market's primary figures, <i>Real Pigs</i> reminds us that what we eat and why have implications that resonate throughout the wider social, cultural, and historical world.</div>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier