Poznań

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Gluten Free Grains Recipes & Guide autor: Wilson Nancy
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • Od 9,90 zł
  • Od 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • Od 6,90
  • Od 9,90

Gluten Free Grains Recipes & Guide

Wersja papierowa
Autor: Wilson Nancy
Wydawnictwo: Speedy Publishing LLC
ISBN: 978-16-342-8982-5
Format: 15.2x22.9cm
Liczba stron: 54
Oprawa: Miękka
Wydanie: 2014 r.
Język: angielski

Dostępność: dostępny
55,20 zł

Many dieters perceive that adding Gluten-free recipes and products to their daily diet intake is a healthy lifestyle trend. It is unfortunate that they do not know the dangers of consuming a routine gluten-free diet. From a medical perspective, gluten is a suggested nutrient that the body needs.

It is an ill-advised diet for patients who are either sensitive to wheat or have Celiac disease. It sets off symptoms, including severe skin rash (dermatitis herpetiformis), bone pain, anemia and diarrhea in sufferers who consume gluten.

Otherwise, consumption is necessary. Gluten has fiber, vitamins and minerals. Dieters need to take this all-important factor into consideration when reaching for a gluten-free diet.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Poznań akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier